Övrigt

Spartipskategori:  Övrigt

  • Alla utgifter du har bör du se över och fråga dig själv om de verkligen är nödvändiga. Ett bra sätt att följa dina utgifter är att skriva en dagbok eller göra en budget
  • Dags att DEKLARERA. Jo du kan få tillbaka mer på skatten om du deklarerar på rätt sätt. Oftast har Skatteverket dragit för mycket skatt och du kan få tillbaka det som är felaktigt beskattat. Du kan även ta hjälp om du tycker det är knöligt med deklarationen.
Privat deklarationshjälp 20% G94P47

Deklarationshjälp genom webbmöte med deklarationsombud för din bostadsförsäljning. Vi hjälper dig även med hela din privata deklaration samtidigt. Ordinarie pris 2999 kr, nu 2299 kr. Över 20% rabatt! Deklaration för hela din privatekonomi och även inklusive din bostadsförsäljning med K5/K6 underlag till Skatteverket ingår och görs av våra deklarationsombud i ett webbmöte tillsammans med dig. Välkommen! Med vänlig hälsning, Teamet på Min Deklaration

  • Om du har abbonemang som du inte använder eller som du väldigt sällan nyttjar. Säg upp dem! Det är billigare att betala per gång du verkligen vill utnyttja det, t.ex. om du är medlem i en bokklubb och inte hinner läsa alla böcker du får hem eller inte är nöjd med det böcker du får. Det finns massa siter med bra boktips, t.ex. Boktipset.se, och du kan köpa böckerna billigt från t.ex. Adlibris eller Bokus. Har du medlemskap i gym som du inte utnyttjar kan du börja springa och köpa hem ett par hantlar istället. Då är det mycket billigare att träna då du faktiskt gör det. Har du medlemskap i en simhall som du inte nyttjar, köp ett klippkort istället. Då betalar du bara när du verkligen går dit.
  • I stället för att köpa dyra dataprogram kan du ladda ner gratisprogram istället. Ofta finns det ett bra gratis alternativ till det program som du vill använda Gratis varianter av t.ex. Adobes Photoshop är Gimp och till Adobes Illustrator är Incscape. Detta gäller även antivirusprogram och brandväggar.